fredag 1. april 2011

Award!

Jeg har fått min første award fra Kristn med bloggen Lite og gammelt
Så da måtte jeg sette meg ned å prøve og få til dette også da...
Hehe, lærer noe nytt hele tiden.
(sorry Sigrun, jeg fikk vel en fra deg for lenge siden. Men den klarte jeg ikke å gjøre noe med...)
Nå må jeg nok innrømme at jeg har levd et ganske annonymt bloggliv, med relativt få men svært trofaste følgere........
Så fikk jeg for noen få uker siden satt inn en teller....
og da så jeg jo det at noen tok turen innom min lille verden også.
Noe som jeg setter utrolig pris på.
Det er jo nettopp de gode tilbakemeldingene som gir meg
inspirasjon til å fortsette å dele mine gleder
og interesser med dere.


Men tilbake til awarden, det følger selvfølgelig en utfordring.
Og utfordringen er at jeg skal fortelle 8 ting om meg selv.
Så skal jeg gi den videre til fem bloggere
som har mindre enn 100 følgere.1. Mine største skatter i livet er barna mine, det var ikke en selvfølge at jeg skulle få de. De gir meg stadig nye utfordinger og gleder.........og av og til lurer jeg på hva i "himmelsens" navn jeg har gjort!!!!!

2. Jeg er ikke en perfekt mamma med hjemmelaget middag vær dag, men jeg prøver å bruke tid på kjøkkenet sammen med ungene de dagene vi har tid....

3.Jeg har ikke et perfekt og ryddigt hjem....... det er nemlig ikke bare jeg som bor her..... så jeg er ordentlig egoistisk og setter av tid til mine ting...............Fordi jeg tror, at skal jeg være en god kone og en god mamma så må jeg ha det bra.......og det har jeg når jeg kan sette av litt tid i min lille kreative boble..........

4. OK, det kom vel litt frem på forrige punkt.......jeg har temperament........noe både mann og kollegaer får kjenne litt på til tider......men det går som regel fort over. Jeg hater urettferdighet, og er nok ofte den som går i forkant for andre når det trengs....ikke alltid like heldig kansje?????
Lar meg engasjere........................

5. Jeg er utdannet....(hysj, jeg liker egentlig ikke å si det....fordi den tittelen desverre er maltraktert) Aktivitør......etter gammel modell, for de som har kjennskap til det....altså før reform 94. Å så har jeg vært så heldig at min arbeidsgiver (Lier ASVO as) har betalt et studie for meg ved HIAK, slik at jeg i dag kan kalle meg "Bedriftspedagaog"........Det vil egentlig si at jeg er en halvstudert røver i mange fag.......sukk.

6. Jeg har verdens beste jobb: fordi jeg jobber med mennesker .....som møter meg og lærer meg om sin verden. Jeg har verdens beste kolegaer som gir meg både medhold og som tørr å protestere når jeg er for bastant i mine meninger..... som trøster meg når jeg trenger trøst.....som roser meg når jeg har gjort en god jobb....Jeg har verdens beste sjef som stadig utfordrer meg og legger lista stadig et hakk høyere.......

7. Jeg er veldig glad i å synge......elsker soul, blues og jazz.....men er desverre født med en lys sopran......som egentlig egner seg best til klasisk (eller kansje aller mest å badet). Har sunget i kor hele mitt liv....men de siste 6. årene har jeg vært så heldig å få være musikalsk leder for et lite barnekor........og det gir energi dere!

8. Jeg er gift med verdens mest tålmodige mann.........Jeg gir awarden videre til.

1. Den som utrettelig maste på meg om å begynne å blogge:Sigrun's puslerier

2. bloggen En smak av honning her har mor og datter slått seg sammen om en sjarmerende blogg med fous på gjenbruk og interiør.

3. Lise med bloggen Fru Utakers hjem

4. Den sjarmerende bloggen Det nydelige liv

5. Og til sist bloggen Sommerfryd (det har vært litt stille der de siste dagene, men det er nok forde de har fått familieforøkelse)


Natta!3 kommentarer:

  1. KOSELIG å lese disse puknktene om deg!! Det er bra å være et engasjert menneske. Synes også (etter å ha fulgt bloggen din lenge)at det virker som du er en omsorgsfull person og at du har humor, så jeg supplerer disse to tingene som punkt 9 og 10, hihi =)

    SvarSlett
  2. Hei, fant blogggen din via "En smak av honning" og har lagt meg til som følger hos deg. Flott blogg du har, jeg beundrer alle som er så kreative og flink med håndarbeid som deg. (Det er nemlig ikke jeg, men litt pusling blir det jo;)Klem fra meg:)

    SvarSlett
  3. Et tips: gå inn på bloggen "Thelma Louise".

    SvarSlett