torsdag 3. juni 2010

Ei lita jente på snart 7 år ble skikkelig glad i dag, hun fikk nemlig en tur på Gia(tror ikke dette er riktig skrivemåte, men det er slik det uttales)
Min kjære og jeg lå oppe på terrassen og slappet av(sov) da vi hørte lyd av hover utenfor hagen. Der sto Karen Sofie (9 år) og var skikkelig stolt. Hun hadde vært på sin aller første ridetur helt alene. Nå tok hun med seg Oda på en liten tur for å hilse på alle kattungene de har (for dyrebeskyttelsen)
Før pinse fikk jeg en del varer fra Wallas verden, blandt annet dette badekaret som Oda og Sondre måtte prøve etter skolen idag.
Det var absolutt vellykket, og egentlig ganske praktisk. Litt bæring med vann måtte selvfølgelig til, men ingen ting å tenke på sammenlignet med alle de gangene basseng har blitt fylt i hagen. Fint står det nå også til pynt ellers når det ikke er i bruk. De siste 2 årene etter at Balder flyttet til oss har det nemlig blitt svært vanskeligt å ta vare på barnebassengene. Klør lager fort hull i sånne saker.........................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar