fredag 16. mai 2014

Mat mat mat mat............

Det er ikke lett å begrense seg når en skal lage koltbord dere....
Til 40 store og små ble dette alt for mye......
men gøy var det.
 
 
Det ble en god blanding av noe tradisjonelt og noe middelhavsinspirert.

 
Til og med flattbrøde er hjemmebakt.
all majones til div salater er hjemmelaget.
Aioli.......
Men jeg gav til slutt opp Thousand island dressingen, den ble nemlig alt for flytende.
 
 
Varmmaten glemte vi å ta bilde av.
Vi fikk nemlig ikke plass på det store koldtbordet..
 



Så var det kakene da...
 
Etter konfirmantens ønske er kaken fylt med friske bringebær.
Pynten laget vi i påskeferien.


 
 Men her må jeg bare innrømme at disse kakene har jeg ikke laget.
Condelica i Drammen har de lekreste og smakfulle kakene jeg vet om....

En fylt med vaniljekrem og bær og en med pasjonfruktmous og sjokolade.
 
Hjemmelagde ikke helt perfekte makroner, men smaken var fortreffelig.
 
Sitroncupcakes og gulerotcupcakes bakt av konfirmanten selv.
 
 
Det er godt det er 2 år til nestemann skal i ilden.
Erfaringene fra denne tar vi med videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar