torsdag 27. januar 2011

Vannmann!


Vannmannen er det ellevte tegnet i Zodiaken og representerer den ekte individualisten. Egenskaper som eksentrisitet og originalitet, samt engasjement og lidenskap kan føre til at noen vannmenn virker litt distansert og nær samtidig. Han har behov for å uttrykke sine særegne sider men har også behov for å være litt hemmelighetsfull. De har en innebygget stolthet og stiller gjerne spørsmål om livets undre, men kan være sta og utholdende når de først har bestemt seg for noe. Mange i tegnet har geniale egenskaper, forstår vanskelige tekniske saker og har "Einstein"- tendenser. Oppfinner - evner om du vil. Det viser også interessante kreative sider som antyder evner for å være nyskapende og banebrytende innenfor sitt felt. De har behov for personlig utfoldelse og fornyelse, og blir det for mye rutinepreg, kan de bli svært rastløse. Kunst og vitenskapelig arbeide kan fange oppmerksomheten til utpregede vannmenn. Mange fungerer bedre og trives best i gruppesammenheng enn i en til en-situasjoner.

Vannmenn er ikke direkte følelsesmennesker, men har sterke intelligente sider, og noen kan til tider virke fjern, rastløs og er vanskelig å forstå. Kan virke overfladisk, skiftende og uberegnelig.

Den ekstra originale kan stikke seg radikalt ut fra mengden og blir lagt merke til. Behovet for å være original kan overskygge naturen i personligheten.


Tja.......vet ikke om jeg vil vedkjenne meg alt dette........

men noe må jeg nok bare innrømme at stemmer.


Klem!3 kommentarer:

  1. Gratulerer deg masse med dagen kjære vannmann "kollega" :) Ps. har også lest at det skal være bra for oss å kommunisere via nettet i år...tyder vel på et hyggelig bloggeår : )

    SvarSlett
  2. Hjertelig takk for koselig hilsen, så skjønt å vite at du husker på meg =) Og du er heller ikke glemt altså selv om jeg har vært usedvanlig lite på nett denne uka!! Håper du begynner å bli ferdig med alle de blå kjolene?? Og fikk du til lampe-puslespillet til slutt også?? Om vannmannbeskrivelsen -(jeg har ingen tro på slikt altså =) men at du er kreativ er det i allefall ingen tvil om og jeg er også ganske sikker på at du har sterke intelligente sider =)

    SvarSlett
  3. Bare innom for å si hei i dag. Skal skynde meg ut å gå tur med min lille firbente mens det er sol. Det er temmelig svingende vær her hos meg i dag - alt fra sol til haggel og regn og vind og sol igjen om hverandre...Ikke rart man snakker om været i Norge altså, hihi. Håper du har en fin dag!! klem fra Ann-Helen

    SvarSlett