torsdag 21. februar 2013

Heksa Inmaria og Frankogfri

Jo da, det heter så det . Teateroppsettningen ved Høvik barne og ungdomsteater i år. Skrevet av Anne-Cat Vestly, dog ikke så kjent som mye annet hun har produsert.
Forrige helg var det dugnad og kurs i kostymer og kulisser, siden jeg er "sjef" for kostymer klarte jeg å fikse noen bilder fra dagens produksjon. Kulissene er det mannen i det blå huset som er ansvarlig for .... Jaja, godt vi ikke bare sitter på rompa når ungene er opptatt med øvelse :-)


3 kommentarer:

 1. Har aldri hørt om det stykket før....Synes du holder på med nye spennende prosjekter hele tiden jeg. Må være gøyalt å ha deg som mamma! =) God natt god natt!

  SvarSlett
 2. Hihi, synes i grunnen det går litt tregt i det blå huset for tiden jeg.....med alt jeg skulle og burde gjøre....gleder meg veldig til våren......
  Men nå er det snart helg, og jeg bråbestemte meg for å slenge meg med et par dager. Siden det nå er spådd strålende sol...
  Så kanskje arbeidslysten kan melde sin ankomst på mandag....hadde passet perfekt! NÅ VIL JEG HA SOL!

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig er det til hytta i Valdres jeg skal da.....er vist veldig flink til å skrive halvferdige settninge for tiden!

   Slett