onsdag 12. september 2012

Blomsterpotter og nye hyller

Siden høsten er i ferd med å melde sin ankomst må pelliser få lov til å flytte inn igjen. Det beste stede i huset er gangen nede, men plassmangelen begynte å bli prekær. Mannen i det blå huset fikk i oppgave å lage hyller til vinduene og fruen selv gikk amok og dekorere blomsterpottene:-) . Her harjeg altså brukt vanlige terracotta Potter og skåler malt med vanlig veggmaling. Deretter er de dekorert med overføringsmotiv og pasta fra Salige Lavendel. Potter og skåler ble krakket og behandlet slik at de får det uttrykket jeg vil de skal ha, og til slutt lakker med matt lakk.

4 kommentarer:

 1. God morgen:)
  Pottene ble veldig tøffe!!
  ønsker deg en fin dag :)
  klem fra Eli:))

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen til deg også Eli. Gubben ble så fornøyd han også :-) at han lurte på hvor mange flere potter og skåler jeg trengte. Hihi, dette kan vi like.

   Slett
 2. Så fint det ble, og jeg måtte le av kommentaren din ovenfor her =) Det skjønner jeg at du kunne like, haha. Synes mannen i huset fortjener skryt for hyllene, ser fine ut. Du burde prøve motivene på stearinlys, det blir råstilig! Og enda en gang må jeg si tusen takk for reklamen og gode ord du gir meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, selvfølgelig skal jeg teste det.....fortsettelse følger:-)

   Slett