onsdag 31. mars 2010

I dag har hu mor virkelig kost seg....... er ikke mye lei for at det er slapseføre ute når en kan flytte inn i anekset. Her er resultatet.....mangler bare liftgardinene, men de får komme seinere.

Rommet er så lite at det er vanskeligt å få tatt et skikkelig oversiktsbilde, men men det er nå et soverom med en brukbar seng......

4 kommentarer:

 1. Åh, så koslig ♥ det så ut som et herlig anneks:o))

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei
  Så hyggelig å få en kommentar fra deg, så jeg får hilse på;)
  Må si det var skikkelig koslig og vakkert her. Stolene dine ble kjempefine. Spennende med pels på setene.

  Nå vi flyttet inn i Asker så plukket ungene 400 sneiler på 3 dager. De fikk 1 krone sneilen og var veldig ivrige. Jeg ble redd jeg skulle bli ruinert. Men så minket det veldig etter hvert. så det hjelper å plukke. men en blir så lei av å gå og speide etter sneiler hele tiden, når en egentlig skal kose seg i hagen. Om de skulle dukke opp hos deg så hjelper ferramol også. Kjøp det på Bauhaus, der er de billigst, og strø det ut. Ikke farglig for andre dyr eller fugler. Sånn miljømessig så tenker jeg at det er mer skadelig for naturen med alle de sneilene enn hva den ferramol giften er;)

  Må du ha en herlig påske og kose deg masse.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så nydelig du har pyntet der inne med gamle vakre ting! Man MÅ jo drømme søtt der =)

  SvarSlett
 4. Så koselig soverom. Noe sånt er det jeg ønsker å ha det, men det er ikke så lett når det er begrenset hva man har av gamle ting. Virkelig nydelig og koselig.

  SvarSlett