Bare en lite oppdatering......
Jeg har en 7-åring som kjeder vettet av seg.
Hehe, hun har ikke mye ro i rompa denne jenta.
Skulle ikke tro hun har ligget 2 timer på operasjonsbordet i dag.
De har fettsugd det ene låret og så har de benyttet det fettet til å fylle ut bak i bløteganen.
Nå har de fjernet intravenøsten slik at hun i hvertfall kan komme seg på lekerommet.
Heldigvis har hun funnet seg en liten lekekammera,
vi får se hvor lenge hun greier å holde det gående.
Fint har vi det i hvert fall her.
Selv om rikshospitalet er stort, får vi ikke den følelsen.
Vi er i enden av Mor og barn fløyen, helt oppe i fjerde etasje.
Vi har en flott utsikt over Oslo og fjorden, men vi skulle nok gjerne ha kommet oss hjem til resten av "flokken".
Vi får vel smøre oss med tålmodighet..........
i morgen vil de nok ikke ha oss her lenger.
Blir spennende å se om operasjonen har hatt den effekten de håper på.
Nå får vi bare komme oss igjennom 4 uker med most mat......
bare det kan jo bli en utfordring, Oda elsker nemlig knekkebrød og det er skikkelig fyfy.
Hilsen 2 som kjeder seg
Nå måtte jeg fyke rett inn her - visste ikke at du var på Rikshospitalet - uff stakkars!! Leste lenger ned her, så nå er jeg oppdatert. (Har vært på tur og hatt gjester i 14 dager etter det, så jeg er laaangt ifra oppdatert i bloggeland for tiden...)Håper operasjonen gir ønsket effekt og at det ikke blir så altfor vondt for henne den første tiden.Forslag til most mat fra meg er bønne-mos. Jeg bruker det ofte istedet for potetmos. Jeg kjøper de små kartongene med hvite bønner som de har på ICA hvis jeg ikke har tid til bløtlegging og koking selv, så moser jeg bønnene med stavmikser og tilsetter litt vann (eller fløte)for smidigere konsistens. Smaker til med hvitløk og salt og urter som persille/timian og vårløk.Masse god bedring ønsker fra meg til den nyopererte.
SvarSlettStakkars liten, godt hun har en engasjert mor som kan gjøre dagene litt lettere! Skal si ifra hvis jeg kommer på flere moste mat tips...
SvarSlett